Systeembeheer en onderhoud is een veelzijdig vak. Onderhoud van netwerksystemen is vaak specialistisch werk.

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u of uw eigen systeembeheerder adviseren en ondersteunen bij uw automatiseringswerkzaamheden. Eventueel kunnen wij ook  het hele onderhoud voor u doen.

Wanneer uw server onverhoopt defect gaat, is dat voor u als ondernemer een kostbare en vervelende zaak. Productieve uren gaan verloren, klanten worden niet snel genoeg geholpen en u en uw collega's moeten overwerken om het werk op tijd af te hebben. Computers en Servers hebben onderhoud nodig. Door proactief onderhoud te plegen, kunnen kwetsbaarheden snel worden opgespoord en kan down-time meestal worden voorkomen. Onderhoud doen wij veelal op afstand, vaak in de avonduren of het weekend zodat u en uw collega's er zo min mogelijk ongemak van ondervinden.

Naast alle merken serverhardware kunnen wij onderhoud plegen aan Windows en Linux systemen. Veelal doen we dit in samenwerking met reeds bestaande software-leveranciers. Zo onderhouden wij systemen van Unit4, Afas, Exact, Double-Take, maar ook bijvoorbeeld een industriële stuurcomputer van een plasmasnijder die platen van 5cm dik staal snijdt.

Door onze jarenlange ervaring met vele verschillende systemen hebben wij veel automatiseringsproblemen die u tegenkomt, vaak al eerder opgelost. Uw automatiseringsvraagstuk is onze uitdaging. Voor de meeste problemen is wel een passende oplossing te vinden.

Advies op maat

Consultant

Met Compas altijd advies afgestemd op uw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Owncloud

Owncloud

Uw data wel in de cloud maar uw data niet in de handen van grote bedrijven?
Laat een ownCloud omgeving opzetten. Bij u in huis of gehost door Compas.

 

Werkplek aanpassen

Owncloud

Wisselt u vaak tussen 2 vensters om data te vergelijken? Versnel uw arbeidsproces en neem een extra beeldscherm!

 

Go to top